Over Mr. Jobs

Even kennismaken

Door onze jarenlange ervaring in de uitzendbranche en kennis van de markt zijn wij in staat om de juiste persoon op de juiste plek te plaatsen. Een leuke en zinvolle baan betekent voor iedereen wat anders en daarom benaderen we iedere mogelijke match persoonlijk en met zorg.

Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact doorslaggevend is bij de juiste match tussen werknemer en werkgever. Natuurlijk maken wij gebruik van alle digitale mogelijkheden om ons proces te ondersteunen, maar blijft een goed gesprek de basis van al onze contacten. Bij Mr. Jobs kijken we niet alleen naar het CV, maar leggen we nadruk op de persoonlijkheid, ambities en competenties van de kandidaat. 
Door naar de persoon te kijken, weten onze intercedenten vrijwel elke vacature in te vullen.

Eerlijkheid vinden we belangrijk. We zijn transparant en komen onze afspraken na. Iedere dag zetten wij ons in om ervoor te zorgen dat het juiste talent op de juiste plek komt te zitten. Zo blijven onze klanten succesvol en kunnen zij ook hun afspraken na blijven komen. Dit doen we met grote betrokkenheid, een luisterend oor en oog voor de toekomst. 

Wij zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen).

Maak gerust een afspraak en kom langs in ons nieuwe kantoor in Echt om kennis te maken.

Ons team

Als een waar team voegen we allemaal iets bijzonders toe. We zijn een groep experts die gelijkgestemd zijn over onze waarden en gebruiken onze passie om echt een verschil te maken. We streven ernaar om de brug te zijn die organisaties op de meest authentieke manier verbindt met talent.

Luuk Janssen

Operationeel Manager

luuk@mr-jobs.nl

Magdalena Banaszak

Marcel Prohaska

Mylene Kleukers Rulkens

Directrice / Eigenaar

mylene@mr-jobs.nl

Santa Pasarina

Backoffice Medewerker

santa@mr-jobs.nl

Steven Prohaska

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn volledig geaccrediteerd

Wij zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Daarnaast zijn we geaccrediteerd door de SBB. Dit betekent dat wij een erkend leerbedrijf zijn. De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft ons deze officiële erkenning overhandigd. 

We zijn transparant en komen onze afspraken na. Iedere dag zetten wij ons in om ervoor te zorgen dat het juiste talent op de juiste plek komt te zitten. Zo blijven onze klanten succesvol en kunnen zij ook hun afspraken na blijven komen. Dit doen we met grote betrokkenheid, een luisterend oor en oog voor de toekomst.

Ervaring

Met jarenlange ervaring binnen de uitzendbranche zijn we in staat de juiste kandidaat met de juiste vacature te matchen. We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wetgevingen én hebben het ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) keurmerk behaald.


Ons team is compact, gepassioneerd en efficiënt. We zijn betrokken bij jouw organisatie en houden de lijnen zeer kort. Hierdoor zijn we in staat om een uitstekende match te maken tussen de kandidaat en de vacature.

Cookies en privacy

Wij maken gebruik van cookies.

Google Analytics
Bezoekersstatistieken, websitebezoek en gebruik wordt gemeten en gebruikersgegevens worden anoniem verzameld.

Vimeo
Gegevens over de bezoeken van de gebruiker worden verzameld zoals welke pagina’s zijn gelezen.

YouTube
Klikgedrag, bekeken video’s en aangepaste voorkeuren worden verzameld. Bezoekersinformatie en gebruikersgedrag wordt gebruikt voor advertenties.