Onze diensten

Bij Mr. Jobs ontzorgen we werkgevers volledig op het gebied van werving, selectie, uitzending en detacheren. Voor werknemers vinden we de passende baan, die het beste past bij hun ervaring, passie en kennis.

Wij steken veel energie in het begrijpen van de processen van de werkgevers en de behoeften van de werknemers. Hierdoor zijn wij in staat om iedere match uniek te maken en niet alleen de werknemer op de juiste plek te zetten, maar ook een langdurige relatie aan te gaan met de werkgever. Wij worden gedreven door onze nieuwsgierigheid en onze kernwaarden (eerlijkheid en transparantie). We nemen onze verantwoordelijkheid en leggen onze doelen vast in resultaatverplichtingen.

Start vandaag met solliciteren

Iedereen heeft meer kwaliteiten dan op zijn of haar CV staat. Bij Mr. Jobs willen we weten wat jou drijft. In sommige gevallen is motivatie belangrijker dan ervaring of een certificaat. Daarom gaan we graag een persoonlijk gesprek met je aan, een informeel gesprek om elkaar te leren kennen. Op deze manier weten wie de mens achter de werkzoekende is en welk bedrijf en vacature het beste bij jou past.

Cookies en privacy

Wij maken gebruik van cookies.

Google Analytics
Bezoekersstatistieken, websitebezoek en gebruik wordt gemeten en gebruikersgegevens worden anoniem verzameld.

Vimeo
Gegevens over de bezoeken van de gebruiker worden verzameld zoals welke pagina’s zijn gelezen.

YouTube
Klikgedrag, bekeken video’s en aangepaste voorkeuren worden verzameld. Bezoekersinformatie en gebruikersgedrag wordt gebruikt voor advertenties.